ZAKELIJK VERVOER

ARRIVEER IN STIJL

ARRIVEER IN STIJL MET TAXI ANNET

Wanneer u veel (zakelijke) kilometers rijdt, staat u ongetwijfeld regelmatig in één van de vele files die Nederland kent. Hierbij gaat veel van uw kostbare tijd verloren. Tijd die u vast beter kunt besteden.

Voor onze zakelijke klanten hebben we een breed aanbod aan extra diensten. We weten namelijk als geen ander dat een zakelijke klant waarde hecht aan kwalitatief hoogstaand en onderscheidend vervoer. Zakelijk bestellen en betalen: er zijn diverse handige mogelijkheden.

Uw zakelijke gasten of medewerkers op een professionele en comfortabele wijze te laten vervoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen het zakelijk vervoer voor een groot aantal bedrijven in de Achterhoek en nodigen ook u uit kennis te maken met onze service.

Zakelijke vervoer Taxi Annet Doetinchem Volvo s80

Taxi Annet is dag en nacht uw betrouwbare partner in zakelijk vervoer. Met onze representatieve wagens brengen wij u en uw relaties naar iedere gewenste locatie in binnen- en buitenland, bijvoorbeeld naar luchthavens of congrescentra. Desgewenst blijft onze chauffeur stand-by tot na uw afspraak zodat u daarna direct naar uw volgende afspraak kunt. Onze dienstverlening staat in het kader van optimale flexibiliteit en kwaliteit. Kortom, wij zijn het verlengstuk van uw organisatie.Onze uitstekend onderhouden wagens zijn standaard uitgerust met airco en navigatie zodat u of uw relatie rustig kan werken of ontspannen tijdens de rit. Onze ervaren chauffeurs, die pro-actief meedenken en discretie hoog in het vaandel hebben staan, zorgen voor u alle ritten met veel zorgvuldigheid en wij zullen er voor zorgen dat u of uw klanten comfortabel worden vervoerd en op de plaats van bestemming aankomt.